FINGRET ÅT SNÖN

Snöstorm.. Igen!
Hur fasen kunde jag tycka sånt här var roligt när jag var liten?!

EN HELT NY MIG

Nu är jag jävligt blond! "OMG..Vad har hon gjort?!" ;)

Men jag är nöjd och väldigt glad=)

Ploppar väl upp nån bild om nån dag eller så!

DAIMTÅRTA, OH

Låt det bli tisdag så jag kan få bli av med mitt supertråkiga hår. Vill ha en lång page med en massa blonda slingor i.
Fast frisörer har en väldigt konstig syn på färger ibland.. Ville ha mörkblondt hår en gång och det slutade med att jag gick ut med en ljusbrun toning? Hm.. Får väl säga till henne att lägga i vita slingor då så hon verkligen fattar att jag vill bli blond och inte brunett! ;)

Hittade en gammal bild på mig och min kusin från nån dag i somras.. Helknasig bild, men där är jag precis nyklippt och jätteful:( Sen dess har jag inte varit hos frisören!Nu ska jag eta daimtårta♥

Strawberry cheescake

Ska äta min Ben&Jerry nu och kolla på nån film som hette Ever after eller nåt? Aja, mysigt har jag det iallefall=) Puss och godnatt♥

HEY YOU

Krya på dig lilla Sally<3
Ska plugga Svenska C idag men måste först äta rostade mackor och dricka mumsbums-te och titta på OC.

Kabelstickat från BB

En jättefin kabelstickad tröja från Ralph Lauren som jag velat ha ganska länge nu, fast dock inte en grå, sen är dom ju ganska dyra också..

 Men seeeeeen så såg jag att BB också har designat sånna och hennes är ju billigare också!! Perfekt ju:) Den färgen hon har på sig skulle va toksnygg på mig höhö;)


School is a bitch

Jappjapp men det är bara o kämpa på:)

Hm..

Riktigt lyckat att börja det nya året med att åka på kräksjukan. Gud vad jag har mått dåligt dom här senaste dagarna. Det är inte bara det att jag mår illa typ hela tiden, utan mitt humör är super wierd..liksom ibland händer det att jag till och med gråter för ingenting, haha.
Vill bli frisk så jag kan leka med Salliut=)

December Love

Ville bara säga att December har varit en underbar månad. Och speciellt tiden 14-31♥ Under denna tiden julkortsorterade jag på posten med mysigt folk, julhandlade massa klappar till vänner och familj, hade julmysiga kvällar med min bästis, firade julafton på landet, hade mysiga mellandagar då bla min kusin Lisa fyllde år och sen avslutades denna underbara tid men en jättemysig nyårsafton =)
 

RSS 2.0