Lykke Li - Possibility - New Moon



Sitter och lyssnar sönder denna låten, mycket bra är den tycker jag, den är liksom lugnande. Den passar bra in i New Moon också:)

Btw - Filosofin är bajssvår och jag ska till tandläkaren imon igen. Great


Kramisar♥


Usch vilken dålig uppdatering!

Men jag har faktiskt haft andra saker för mig, soooooooom att fira min bror t.ex. :) Sånt är viktigt ju!

Annars då? Har tusenmiljoner ton plugg som ligger och väntar på mig + ett onödigt omprov i samhälle på onsdag som förhoppningsvis min mentor ska försöka ordna så jag slipper det, den läraren som gav mig ig är ju mentalt störd! Men nu ska jag inte babbla om han för jag blir så arg och jag måste sova nu och då måste jag vara lugn, hehe för annars kan jag inte somna! :P

Pusspusspusspuss goodnight♥


THE OLD DAYS, jag och bror










Synd att just detta kortet blev så suddigt för man ser inte att roberts jättehärliga glada ansiktsuttryck haha


Förlåt att bilderna är så suddiga men tog liksom kort på korten, hehe!


new moon feber

Nu har sötSally cyklat hem och det är alldeles tomt och tråkigt nu, buhu. Fast nu kom visst lillebror hem!

Jag vill se new moon igen!! Får väl försöka få Sally att vilja gå en gång till, haha. Men biljetten kostar ju 90 spänn och jag var nyss och såg 2012, så går jag på new moon igen så har jag gått på bio 3 gånger på 3 veckor. Blir ganska mycket pengar sammanlagt, så jag vet inte om det är en sån smart idé, men aja, jag får se:)

Ska försöka få i mig lite mat nu, magen kurrar något hysteriskt! :P

HAPPY HAPPY BIRTHDAY ROBERT :D

Hurra hurra för min storebror som fyller 20 år idag! Han börjar bli gammal;)
Han läser inte min blogg så det är nog lungt om jag skriver vad han ska få. Jag hade först tänkt att ge honom pengar, men det tyckte jag lät skittråkigt att ge honom på sin 20års-dag liksom.. Så nu har jag köpt en armkedja till honom, som jag vet att han kollat på! :) Mycket roligare att ge honom den ju:D
Nu måste jag börja plugga på psykologin, men grattis igen Robert!

Hatar min "virvel"

Hello!=)

Sitter hemma hos Sally och pluggar filosofi vilket går skit eftersom jag fattar absolut ingenting...

Men vet ni? Jag funderar på att kanske klippa lugg.. Klingen som inspirerade mig lite faktiskt, kolla bara så snygg hon är i det, tycker hon borde ha det så igen!
Grejen är den att jag har en "virvel" längst fram i hårfästet så lugg kan jag nog glömma, skulle bara se konstigt ut.
Hatar min virvel:(

JAG ÄR SÅ GLAD!

Aahh New Moon..lovely♥

Den var så bra bra bra braaaa. Så bra att jag vill betala 90 spänn och gå och se den en gång till, någon som är på?

Jag försökte att inte ha stora förväntningar på den, fast det hade jag faktiskt lite sådär i smyg, hihi. Men dom hade fått med allt som jag ville att dom skulle ta med och dom hade skippat allt det onödiga som var ganska tråkigt i boken, perfecto! :D

Det enda dåliga med kvällen är att jag har ont i magen av allt godis och popcorn och läsk. Fast det hör ju till kanske! :D

Just de.. En dålig grej till! När Sally och jag skulle hämta ut våra biljetter som jag hade reserverat, så sa hon i kassan att man minsann var tvungen att hämta ut dom efter tre dagar (jag hade beställt dom 4 dagar innan) men detta hade det faktiskt inte stått nåt om nånstans på deras hemsida eller på bokningsbekräftelsen.. Shit vad arg jag blev! Ville bara slå till tjurkärringen, för hon var helt kall, hon hade ingen medkänsla över huvud taget.. Men som tur var fanns det platser kvar, på andra raden längst ut! Dom var faktiskt helt okej, vi såg bra och hade det jättemysigt:) Men vi ville ju helst sitta i mitten av salongen..



Inte den bästa bilden på mig men har på mig baskern där! Nå.. Passar jag i det tycker ni? ;)

Biancas hår!

Jag skulle kunna döda för att få ett hår som hennes. Det är så jävla fint. Ge mig hennes, för nu är jag trött på mitt platta! Hennes hårfärg är också underbar.. Ge mig den också.

New Moon

Hej!=)
Känner mig liiiite gladare idag, kanske för att jag just nu står och bakar kladdkaka till mig och Sally? Kanske eller? Hihi.

Ska plugga järnet idag och sen ikväll ska jag och Sally gå och se New Moon! Aahhh!!! Gud vad jag längtar! :D Men har hört att regissören ska ha hoppat 5 kapitel och hittat på liiite eget för att handlingen ska gå ihop. Men nej? Så får dom ju inte göra. ALLT ska vara med tycker jag!:D

Hihi titta vad jag hittade..


..en bild på mina favoriter♥

Åh vad jag saknar sommaren nu, man är så mycket gladare då!

Ledsen!

Förlåt för en skitkass uppdatering, men det är för mycket plugg och sen har mormor fyllt år..

Fast det var inte alls lika kul att åka hem till mormor&morfar idag, för dom började prata om att de kollat på lägenheter.. Asså egentligen orkar jag inte tänka på det om ens skriva om det.. dom bor i världens mysigaste hus på landet med skog runt om kring som dom äger och det finns så jävla mycket minnen överallt.. Ni kanske tycker att jag är jätte barnslig nu men det där huset och allt som ligger runt om kring..ja..jag vill inte att det ska försvinna ur mitt liv, asså shit nu gråter jag, skitbarnsligt jag vet, men så är det.

Dom sa iallafall att det inte är aktuellt än. Men det skiter jag i, jag vill aldrig att dom ska flytta, flyttar dom så tänker jag bränna ner huset för inga andra ska få bo där. ;) Hehe





Underbara ställe♥

Hade visst inte nån bild på själva huset, men det ska fixas! Dessa bilder togs vid den senaste kräftskivan så om ni undrar varför det hänger en massa "glada gubben-ballonger" överallt så är det därför! ;D


SKJORTA OCH BASKER



Idag körde jag på jeans, skjorta och basker, mycket snyggt och jag fick en hel del komplimanger för outfiten på stan, speciellt för baskern;) haha. 

Borde börja fota mina outfits, men har inte nån bra spegel.. Hm.. det måste jag lösa!


HEJ ÄLSKLINGAR



Massa plugg idag också (suck) så har inte hunnit blogga..!

Var även i stan en sväng och jisses vad mycket fint jag och mamma hittade, speciellt inne på MQ, men allt är ju så jävla dyrt därinne, liksom jag såg en skitsnygg tshirt men vafan dom ville ha 400 spänn för den? Aldrig att jag betalar så mycket för en liten tshirt! Inte värt det tycker jag.

Men köpte en skitsnygg fodralklänning inne på Monki och det var 50% rea på den!!!!!! :D Gav bara 125 spänn för den, KAP!!! Ska lägga upp den här senare! :)



Brr... Kallt var det idag, tur jag har min everest, den e best;) Fryser aldrig i den, KAP!!!!



Robinson 2009 Karibien

Japp imorgon börjar det, tänker ni kolla?
Jag ÄLSKADE förra säsongen så den blir svår att slå, där var iallafall Jarmo, Blomman och Anna favoriterna!

Basker är snyggt

Hejhejhej=)
Nu har jag precis ätit lunch, taaaaaaaacos! Oj så gott det var och oj så mätt jag är!
Kommer kanske inte hinna blogga supermycket idag för jag har såå mycket plugg och det måste tyvärr gå före just idag. Men jag ska försöka hinna lite iallafall;)
Skön outfit! Tycker det är jättefint att ha en basker på huvvet så det ska jag börja använda nu.

Hejdå ha en braaaaa daaaaag=)

smashbox PHOTO FINISH



Fick testa denna inne på kicks för ett tag sedan, och den är bra.. Faktiskt väldigt bra.

Man ska ha den under allt smink och effekten blir jämnt och lent som sammet. Enda kruxet är att den är dyr, men som jag skrev innan, de lite dyrare hudprodukterna är oftast bättre än de billiga, enligt min erfarenhet iallafall.


bild snodd från tyras.se

Lite den här effekten blir det. Supersnyggt ju, lätt värt pengarna!


Lite tips på toppensaker!

Dove summer glow för kroppen - Asbra! Man får en jättefin brun färg som inte ser sådär konstgjord ut och man behöver bara smörja in sig med den högst två gånger i veckan. Sen har den inte en stickande äcklig lukt heller.

Dove summer glow för ansiktet - Anledningen till att jag köpte denna var för att man ska aldrig använda BUS-krämer i ansiktet för det ger finnar! Men denna för ansiktet är lika bra den och ger samma färg som krämen ovan.

Bobby´s extreme mousse - ÅH!!! Ni vet när man har varit hos frisören och håret är sådär lent och härligt och lätt och flygigt liksom? Den effekten blir det av denna, jag lovar! Är förälskad i den, can´t be without it! Och det bästa, den kostar BARA 70 spänn!


Bobby´s extreme spray - Denna vill jag också tipsa om för den är helt awsome! Den blir inte sådär stel och klippig i håret men ändå håller den frisyren i skick! Tror den bara kostade cirkus 30-40 spänn eller nåt.

ID mineral foundation - Bästa foundationen jag har haft. Den täcker så jäkla bra utan att se kakig ut, den smälter in i huden helt perfekt helt enkelt. Den markerar näsan jättefint också! Men dyr är den tyvärr... 425 gav jag för min. Men man måste tänka på att den är dryg och håller jättelänge.

Tycker faktiskt att man ska lägga lite extra pengar på foundations och hudgrejer överhuvudtaget. Ska tipsa om en jättebra primer sen också, en sådan som man har under sminket:)

Nu ska jag eeeeta så puss så länge:)



När jag var 17..

..fast jag såg nog mer ut som 15-16, ser mer ut som 17 idag kanske och nu är jag 18. Men tänk, när alla i min ålder, som ser typ ut o va 5 år äldre än mig, är 30 kommer jag se ut som 25, mohaha;) Fast just nu är det ganska surt att se så mycket yngre ut, man blir behandlad som "lillasystern" hela tiden:P


17 år, exakt ett år sedan

Ser ni att garderobsdörren står öppen? Guess what? It still does.. Hehe mamma blir galen på mig.

:'(

Fyfan vad den här dagen har sugit röööööööööööv:( Inget dåligt hände mig fredagen den 13 men nu kom den ifatt mig;) Man kan nog inte slippa undan den trots allt...

Min lärare beslöt sig för att ge mig IG på mitt prov idag för att jag inte kunde vissa delar så bra, great:) Han var helt störd och jag blev helt chockad när han sa det, det var liksom ett solklart G. Det har gått mycket sämre på andra prov som jag har fått VG på? Fattar ingenting.

:(:(:(:(:(

Men nu tänker inte jag tänka på det nåt mer!


Serenasnygg

Alltså.. Varför har inte alla skolor skoluniformer? Jag skulle lätt vilja ha det, för titta så snygg Serenas skoluniform är! Vad enkelt och bekvämt det skulle vara då och vad myket pengar man skulle spara! Tänk liksom.. Hur mycket pengar lägger inte vi på att vara snygga i...skolan?
Jeeeesus vilken inspiration jag fick av den här outfiten, massa idéer som ploppar upp i huvudet..åhh:D Så fort jag får tid ska jag in till stan!


Jeansväst

Väskan och jeansvästen, det är dom som GÖR hela outfiten, and then of course the hair..

En liknande jeansväst finns hos gina, tror inte den går på mer än 150 spänn, billigt för ett nyckelplagg;)

Spetsspetsspets..

God morgon solstrålar!;)
ÅH HELVETE, ska ha samhällspov idag, muntligt... Är skitnervös, känns som om jag inte kommer kunna svara på en enda fråga:S Klarar inte av muntligt, vill fan så mycket hellre ha det skriftligt! Men aja.. Det är bara att bita i sura äpplet och göra det man ska, sen när det är över får man sova! ;D

Men hur som helst:) Hittade en söt och smårolig partyOutfit på en blogg igår:
mignonette.webblogg.se
Klänningen är från BikBok & mockaheels från Hm=)
Spetshandskarna är ju nyckeln till hela outfiten, det var dom jag föll för! Dessa hittar ni på glitter men såg att hon tipsade om att de fanns på gina med! Jag tänker iallafall haffa dom, supersnygga och kan göra vilken tråkig outfit som helst rolig! KAP!!

Hare gott så slänger jag in en bild på mitt hår lite senare:)

Inbakad fläta

Tips till er med långt hår: Inbakad fläta. Sjukt snyggt och det bästa..den passar till ALLT! Me likey.

HÄR SKA DET SPARAS HÅR!!!

Cool vardagsOutfit

namnlos
Den här stilen gillar jag! Jag ser ganska söt och oskyldig ut, lite som Tove faktiskt, så både hon och jag måste kanske tuffa upp oss lite och klä oss lite rockigare. Det blir en ganska snygg kontrast faktiskt. Jag gillar den stilen.

Tshirten är från MQ och strumpisarna likaså. Skorna är från topshop och är mycket snyggaaaaa(!!!)

Gillar Toves hår och smink till outfiten också, docksött liksom till det lite rockiga:)

Upd. När jag tänker efter lite så brukar jag inte alls vilja köra på klackar till vardags, så conversen passar nog bättre, klackarna drar jag på mig till finare tillfällen;)

Pizza-maniac

Helt plötsligt blev jag sugen på pizza, blir galen på mig själv. Får ofta massa matryck, skulle inte förvåna mig om folk tror jag är gravid eller nåt;) Haha.

Näpp, men måste fixa nåt att äta för jag tänker inte proppa i mig pizza, onödigt att slösa pengar på mat när man har mat hemma liksom..fast ibland kan man inte låta bli ändån. :D

The Gossip Girl next door..


Ett par gråa tajta jeans
Ett lite större pösigare linne
En svart spetsBH

Hur enkelt och snyggt?

Lägg till ett par snygga stövlar eller ett par rockigare boots så har du en snygg men slapp festOutfit.

Älskar att man ser den svarta fina spetsen, den gör hela outfiten mer "classy". Men man får akta sig så att man inte ser slampig ut. Jag skulle köra på en mildare sminkning och sen ha håret som Leighton, håller man på för mycket blir intrycket bara extremt.

Fast sotade ögon vore ju också ganska coolt...beror helt på vad man ska göra.

Men mitt tips: Spets!! Se bara själva vad spetsBhn gjorde med ett par jeans och ett linne.

Good morning, good morning

Hej alla söta:)

Ska plugga några timmar nu men lite senare kommer det ett outfit-tips, ett väldigt enkelt sådant och SNYGGT! ;)
Annars händer det inte så jättemycket idag, fast SALLY ÄR HEMMA!!:D så henne ska jag krama sönder lite:) och sen ikväll är det desperate housewives.

Hare bäst idag!

What to wear for Bali, or somewhere else..

Tänkte slänga in 2 outfit-tips (mest riktat till Sara och Sofie som åker till Bali nu i 2 veckor, åh take me with u!!).

Denna stilen gillar jag, fast "tröjan" var skitful, släng på dig en tshirt istället och dra upp den till midjan och vips så har du den perfekta strand-outfiten:D
Kläningen är to die for. Vet att jag sagt att jag inte är så mycket för färg men jag har en ganska blandad stil så ibland kan jag faktiskt tycka att färg är kul, och det är snyggt till brännan också;)

Ganska enkel outfit, bara dra på sig en klänning, solbrillor, flipflopps..done!

Så alla ni som ska utomlands, hoppas ni fick inspiration av detta!:)

This or that?

Vad passar Lauren bäst i? Brunt eller blondt?

Hon har fulare frilla på den vänstra bilden så det får ni tänka bort! ;P

Glass är bäst!

Har suttit med plugg nu i 3 timmar men nu har min hjärna låst sig så jag tänker skita i allt nu och titta på det nyaste avsnittet av desperate housewives och käka en ben&jerry phish food (:D!!!!!!)

Vilken är eran favorit?:)

Kappan jag letat efter!

Trenchcoat från marc by marc jacobs. Urläcker om jag får säga det själv;) Älskar det randiga silvervita tyget som kommer fram när man viker upp ärmarna, det gör hela kappan mer personlig och rolig. Ägde jag den skulle jag bära den till ett par tajta blåa jeans och ett vanligt vitt linne, and that´s it. Det behövs inga smycken, kappan i sig är ett smycke. Skor är whatever till outfiten, det mesta funkar men för att göra outfiten till sin egen skulle jag dra på mig mina vita converse, ballt;) Fast lårhöga platta stövlar vore också megasnyggt!


Fest och vardagOutfits

Leightons outfit funkar finfint idag tycker jag, så det ska jag köra på. Passar dock inte alls i gult så jag väljer en grå med ett coolt tryck på istället. Tshirt och jeans, kanske ni tycker är tråkigt, men att man ser lite av magen gör ganska mycket faktiskt, det blir mer kvinnligt då, eller tjejigt kanske man säger, hur som helst, detta är SNYGGT.
Blake är också en av mina favoriter. Hennes outfit är helt underbar. Måste ge mig ut och hitta en liknande jacka och väska! Resten av det hon bär är ju ganska basic, kanske inte skorna möjligtvis men jag tänker droppa dom och ha svarta platta ballerinas istället, det blir en mycket mer vardagligare outfit då. Men denna outfit funkar ju bra till fest med och då skulle jag definitivt ha klackarna.;)

2012

Älskade den! När jag satt i biosalongen kom jag på mig själv med att kolla så att alla satt kvar därinne, för jag var så inne i filmen. Satt och spände mig genom hela filmen också och när den var slut så släppte allt, haha. Men grymt bra film, verkligen sevärd, och ni MÅSTE se den på bio just för alla specialeffekter, ascoolt.

Min bio-outfit

Jag ligger efter i skolan och är skitstressad vilket brukar leda till att det låser sig för mig. Men inte idag. Har fått SÅ mycket gjort på inte alls lång tid!! Supernice. ;)
Vid 20 kommer Sofie och hämtar upp mig, vi ska se den där 2012! Vette fan om jag vågar se den för jag är ju så rädd att det ska hända på riktigt, har faktiskt drömt om det en gång!
Men nu till min outfit:
Lauren Conrad hairstyle
Håret tänker jag fixa som Lauren Conrads, lätt svall med en tvinnad "fläta" som man fäster vid örat. Väldigt enkelt, tar inte mer än 10 min. För att få till Laurens naturliga svall så locka håret bara lite slarvigt så blir det toppen.
Återigen får jag min inspiration från Kenza, fast jag tänker inte kopiera rakt av, det är tråkigt och så opersonligt. Jag lovar er, gör ni nåt eget utav outfiten ni fått inspiration av så blir ni mer intressanta.

Koftan som kenza har på sig har jag, köpt från JC, istället för att ha den "ihopknäppt" så tänker jag ha den öppen, vita converse istället för klackar (så blir det en mer avslappnad bio-outfit) och en liknande väska som hon har på bilden. Solbrillorna måste jag nog skita i också;)

Pussar

Tips på enkel frisyr!

Om du har en dålig hårdag eller om ditt hår är smutsigt och tovigt så är mitt tips: Locka håret lite här och var slarvigt bara, topparna är viktigast! Sätt sedan upp håret i en slarvig knut och låt några lockar falla ut här och där och vips så har du en snygg frilla! :D


Bild från google


Outfit idag?


Kenza

Det där hade jag gärna dragit på mig..om det vore sommar.


Kenza

Detta är mera mig. Fast jag hade nog bytt ut väskan mot min over-size svarta axelrämsväska och sen hade jag haft håret i en hög toffs, klart!

Det är ju en ganska "basic" outfit, dom flesta äger nog ett par svarta jeans, vitt linne och skinnjacka.

Kenza har faktiskt ganska bra stil tycker jag, och hon kör mycket svart precis som jag, så vi är nog ganska lika vad gäller kläder.


Var jag får min inspiration..

Jag brukar kolla väldigt mycket på kändisar och mycket i olika tidningar (VR, Elle..) och så.
Rachel Bilson stil gillar jag a lot, får så mycket olika outfits-idéer från henne.
Älskar att hon lyckas se både slapp och bekväm ut samtidigt som hon ser "klädd" ut. Hon kombinerar en slapp, enkel klänning som ser ut att inte kosta mer än 100-lappen tillsammans med en dyr, elegant väska. Älskar kontrasterna.
Här lägger hon mest fokus på kläderna och INTE ALLS nåt på håret, snyggt, det blir liksom inte extremt på det här viset, kläderna sköter jobbet!

Jag är nog aldrig "extrem" när jag klär mig, gillar det enkla mera, inte så jätte mycket färg utan jag kör mest på det tråkiga kanske, svart, grått, vitt, "kaffelatte-färgerna" och typ marinblått.. Liksom om jag drar på mig ett svart fodral så kör jag vidare på det, det svarta alltså. Det är inte alls jag att matcha med ett par röda skor, eller strumpbyxor i nån glad färg.

Nu ska jag sova..eller försöka..


kramis

Fredag :D

Hejhej,
hade en tid hos min frisör idag meeeen eftersom jag fortfarande har feber så fick jag skita i det. Men det var kanske lika bra det? Håret är inte ens slitet så jag kan nog vänta ett tag till, vet ändå inte hur jag vill ha det. Men det är bra det där, att mitt hår aldrig slits så värst mycket, det tjänar jag ju på för frisörbesök kostar ju skjortan!
Jaja nu ska jag plugga lite filosofi sååååå, later!

Just sådär ska det se ut!

Bild lånad från Elin Klings blogg.

Hon i orange halsduk, hon har det absoluta perfekta håret som jag vill ha! Älskar det busiga och FÄRGEN, en kall brun ton. I och för sig så tänker jag göra mitt hår ljusare men blir nästan lite sugen på den där färgen nu. ÅTERKOMMER!


1, 2, rosa - SÅLD!

Ett stycke sött från SONY....... Sally! Denna önskar jag mig i julklapp..(a) så.. nu vet du det;)


Nyårsklänning, så fin!

Svart eller gråsilvrig? Gud, det är så svårt, kan verkligen inte bestämma vilken jag tycker bäst om.. Men hur som helst så kostar den bara 200 spänn! Och den är från HM.

ONSDAGSMYS

Har självklart kollat på bonde söker fru ikväll, superunderhållning ju, fast mår dåligt av roger, skulle aldrig klara av att umgås med en sån som han.

Och febern bara stiger och förut svimmade jag till på köpet, händer ganska ofta nu för tiden:P, så har mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv idag, hehe. Men nu är det one tree hill-tajm för mig, är beroende!! Puss!

Det är helt wierd.

Läste blondinbellas blogg igår och hittade denna bilden:
Bilden till vänster är från HM-katalogen 2004 och bilden till höger är från HM-katalogen idag. Jag kunde verkligen inte sluta kolla på bilderna och jag måste erkänna, att när jag först såg detta så tyckte jag att tjejen i rött var mullig. Det är hon absolut inte, hon är kanske inte spinkig men hon är normalt smal. 2004 var det inte för så jätte längesen och jag kommer ihåg att man tyckte ju att katalogmodellerna var så himla smala, men idag måste man tydligen se ut som tjejen till höger, spinkig eller utmärglad, för att få vara katalogmodell. Det är läskigt att modellerna bara blir smalare och smalare och man blir påverkad, man tror att det är så man ska se ut. Kolla också HÄR för ännu fler bilder.

God morgon alla!=)

Idag känns allt hemskt. Har blivit jättesjuk under natten, det gick verkligen jättefort, somnade frisk och vaknade med 38,5 graders feber. Plus att jag hostar och har ont typ överallt i hela kroppen, utom fötterna:)

Just nu sitter jag dricker vaniljte med honung och mjölk i och glor på Sunes jul, haha det är bäst, får en alltid så glad!

Chokolade♥

Hej! =)


Sitter och pluggar lite nu, gör idrottsteori, så tråååååkigt. Men vid 21 börjar hemmafruarna så jag är glad ändån! Men är sjukt sugen på choklad, typiskt att vi inte har det hemma då, och jag orkar inte cykla till affären bara för det, hehe. Jag får väl knapra på fingrarna istället;)


Åt jättegod mat förut, oxfile(på en tisdag?) och hasselbackspotatis! Mums och nu är jag så mätt så mätt:)


Äsch, nu tänker jag tvinga iväg min lillebror till affären;) mohaha


Helt underbar och perfekt.

Denna skönhet finns hemma i Cissis rum, tror hon sa att den bara gick på 150 spänn, haha som ett linne från HM ungefär ju. KAP!!! Och jag är inte alls, verkligen inte alls avundsjuk:)

HIHI

Okej.. Jag vet att jag började läsa denna för typ mer än en månad sedan men jag är en segråtta! :P Men hur som helst, FAAAN vad spännande den är nu!! Men många har dött och det är sorgligt:( Har ungefär 100 sidor kvar sen är det slut och Harry får inte dö!
Ska strax börja läsa det sista men först ska jag äta lite tacos som min bror gjort;) Ibland är han snäll.

Med hjärtan på!

Hur söta är inte dessa strumpisar?
Från Top Shop:)

IT´S ELECTRIFYIN´!

Jag kollade på filmen Grease för några dagar sedan och nu spelas låtarna på repeat i huvudet. Hehe, det är skitstörigt. Fast vissa av dom är faktiskt ganska bra och filmen i sig är ju mysig:D

Fan

Skulle baaaaaara sova i en halvtimma hade jag tänkt, men det slutade med att jag sov i 3 timmar.. Nej!!! :(
Detta förstörde hela eftermiddan och kvällen för jag hade tänkt att jag skulle få sååå mycket gjort i idrotten som måste bli klart NU annars mördar väl min lärare mig. Sen är jag skithungrig också för det enda jag har ätit idag är en banan, 3 mycket goda kakor och sen en liten jävla kiwi. Måste äta eller nej, måste duscha först sen äta och sen plugga! Japp så får det bli och sen ska jag släcka lampan tidigt ikväll, får inte vara såhär seg imon också.



Puss och hej:)


Min LILLA lunch!

Buhu, har ingen (god) mat hemma, så jag får väl nöja mig med att äta en kiwi.

It´s Friday, ye ye

Strax hämtar Sally upp mig med sin racerbil och så ska vi till ica och handla allt tills ikväll. Vi ska se djävulen bär prada och en shopaholics bekännelser! Alltså blir det en riktig tjejfilmkväll. Hihi.


Ha en toppen fredagskväll nu alla ni som läser! Massa puss & kram♥

När får man kyssa någon?

“Jag ser på det så här: Att kyssas är kul om du tycker om det, men det är ett fritt land och ingen borde tvingas till det.”
Trey, 8 år

Hahahahahah! Det är ju väääldigt tydligt här att lille Trey absolut inte vill kyssa någon överhuvudtaget. ;) Barn är nog det roligaste som finns. Hihi.

Ett ord: ONT


Nervööööös!!

Idag ska jag ta livmoderhalscancer-sprutan vid halv två...!! Fy vad jag absolut inte vill. Den gör såååå ont tycker jag. Känns som om nån står och hugger mig i armen med en kniv..ungefär. :( Vill att Sally ska följa med, men hon har ridlektion så jag måste åka själv:( Men det är iallafall den sista nu, sen slipper jag och är skyddad för cancer i livmoderhalsen for evahhh ;)

Fredag idag och det betyder fredagsmys med Sally. Ni vet, lite tacos, lite glass och några asbraiga filmer;) Grejjjt:D

Hörs sen efter sprutan, åh fyfan, önska mig lycka till nu och tänk på mig kl halv två ;P

Haha denna är härlig!



Alltså det är nästan så att jag måste springa iväg och köpa godis nu..:P

Thursday mornin´

God morgon! =) Hoppas ni sovit gott inatt. Det har faktiskt jag gjort för en gångs skull, hehe. Så är aspigg nu;)

Snart kommer Sally till mig och vi ska plugga! Får en klump i magen när jag tänker på skolan, men det är lika bra att få allt gjort så den klumpen försvinner, eller hur? :/

Såg på bonde söker fru igår och oj, haha, vad jag inte gillar Roger! Tycker han är så äcklig och helt konstig. Per-Jörgen och hans tjejgäng är bäst i den här säsongen, för dom är inte så konstiga..;D Ja, och sen Thilde också då, hon är med helt ok. Fast denna säsongen klår inte den förra då Wille var med, så det så! =)

Ha en bra dag nu!

Kolla vad jag hittade!



Ett armband för alla som älskar sötsaker! ;)
Hihi mycket om cupcakes här i bloggen idag, men bara för att dom är så söta ju!


Make a wish


Allt är från Betties Galleria! Pretty nice, huh? =)

Crappy day

Usch har hemska magsmärtor idag så kan typ inte röra mig, bara ligger här i sängen med en varm vetekudde på magen..:( Åh, jag som är så stressad, måste ju plugga! Och vädret ute är ju helt deppigt? Hur grått och tråkigt som helst.. Näe alltså, vill att det ska vara sommar igen. Hejdå.

Oj, så sött!

Jag måste bara visa er det här! Cupcakes i form av små läppbalsam. Gud så söta, de är ju som gjorda för mig! De små underverken finns att köpa på Bluebox för 29;- styck.
Man vill ju nästan inte äta upp dom för att dom är så fina!:)

China Red

Jag är jättesugen på att testa att ha röda läppar. Tycker det ser så fint ut på andra och jag tror det skulle passa på mig faktiskt. Blir att jag köper Make Up Stores variant "China Red". Tror det gick på cirkus 170 spänn, inte så farligt dyrt för ett så pass bra märke faktiskt! Nu ska jag gå till mamma för nu börjar hemmafruarna!! :D Puss på er♥


Tröttast

Samhällsplugget gick skit, skit, skit, skit, skiiiiiiiiiiiit!!!!! Gah, jag vill inte mera. Känns inte ens som om jag hade ett riktigt höstlov, fick aldrig riktigt sova ut och det behöver jag.

Haha, känns som jag mest klagar i bloggen va? ;) Men sån är jag, klagar nästan hela tiden och det irriterar folk som satan, hehe. Borde kanske sluta. Eller inte. Kul att klaga ju. ;)

Skooooooojar bara! Ska försöka vara lite gladare här i bloggen:)

Och just det ja, jag ljög för er igår, jag fotade aldrig min shopping idag, men imon så! Hihi men ni klarar er va? Klart ni gör, för så intressant är det faktiskt inte haha.

Haha hittade denna bilden av en slump, men visst är den lite rolig? På det här viset brukar man ju aldrig få se dom, när dom liksom skojar och har roligt:) Lindsey & Paris!

3567423 saker att göra.. STRESSAD

Gud, alltså det är såååå mycket som jag måste hinna med innan jul men jag orkar inte ta tag i det. Fast måste ju..
Började med Psykologi A kursen idag iallafall, vet inte riktigt vad jag tycker om den men det ska nog gå bra (i hope!).

Ikväll är det desperate housewives, yaaaaaey :D! Nåt som piggar upp iallafall... Bah vill gå och lägga mig under täcket och skita i allt, but i´m not going to! :)

NU-SAMHÄLLSKUNSKAP B!

LAATERRRRRRR

 


Kan inte sova

Jag vet, jag vet, jag vet, jag vet... Måste skriva här oftare men jag har vart så jävla trött nu efter Stockholm. Hade verkligen det bra där!! Skulle ju egentligen gått på Operan men det blidde inte så sen, nästan lite bra tyckte jag för sånt är inge kul ju, vill hellre shoppa.. ;) Men det blidde inte mycket till shopping heller (snyft) utan lördagen spenderades mest ute på djurgården på waldermars udde (stavning?) där vi fikade på Prinsens kök som jag nog tror är sveriges mysigaste fik! :)

Förresten, jeeeeeeesus vilken stor skillnad det är på Stockholm och Kalmar... Det är så tomt och ödsligt här hemma nu när man hade vant sig vid Stockholms tempo. Aja, borta bra men hemma bäst! :) Får alltid lite hemlängtan när jag är iväg och det är lite jobbigt men samtidigt bra för då betyder ju det att jag verkligen trivs där jag bor och det är ju super! :D

Ska fota Stockholmsshoppingen imon för nu måste jag verkligen sova! Puss och godnatt♥ Hoppas ni sover gott.


Ser ni hur trött jag ser ut? Tog den igår direkt när jag kom hem. Osminkad och jag ser ut som om jag vore 11 år igen. Haha..

HEMMA

Så nu vet ni det! ;P
Saknat min lilla bloggis faktiskt.

RSS 2.0