TJABBA

Kolla in dom här då
Jag gillar dom :D Men dom kostar 1100..bu
Vagabond kommer dom ifrån.

Fick ett jättegulligt sms från min fina Sally idag!:D Världens sötaste bild på henne i flätor och skidmössa och skidbrillor, hihi:)

Meh.. varför kan man bara se halva skon för? Förjävla dåligt men aja, man ser ganska mycket av den iallafall ;P

HEYGIA

PH heygia

Jag har en ny blogg-crush, heygia.bubbleroom.se
Hennes stil är grym och jag vill ha hennes halsduk!
So longGOD MORGON DARLS

Sovit gott inatt?=) Det har jag fööööööör jag fick godkänt igår på det där jävla samhällsprovet! Phu..trodde aldrig jag skulle få det, och när han sa att jag hade fått godkänt så var det som att jag blev 5 kilo lättare, allt bara släppte. Så skönt. Nu kan jag äntligen koncentrera mig på annat!

Hade tänkt göra lite havregrynsgröt och kolla lite på tv nu och bara slappa lite, jag behöver en pluggfri dag känner jag, hehe. Men jag saknar Sally:( Hon är i sälen och har det säkert bajskul:D
Ha en fin dag=) Pussee

TURKOST NAGELLACK, ON MY WISHLIST


details
Igår när jag kollade genom mina måste-läsa-bloggar så hittade jag denna bilden. Hur snyggt?!
Men eftersom jag har shopping-stopp så hamnar det turkosa nagellacket på önskelistan! Hade kanske tänkt göra en fullständig önskelista lite senare och slänga upp den här! Men först måste jag ha prov.. Är nervös, för den läraren är inte snäll:( Han gav mig IG förra gången för att jag inte kunde 3 frågor han ställde, liksom vadå, måste man bli statsminister för att få MVG då eller.. känns nästan så. Han blir ju aldrig nöjd.

I REALLY REALLY WANT THEMDessa sötosar hittade jag på några bloggar igår och gud vad jag vill ha dom!! Dom gick inte på mer än 400 spänn.
Måste verkligen ha ett par nya jeans känner jag, men nej, jag har shopping-stopp fram till jul, bara julklappar som gäller nu! ;) Fast om jag lyckas hålla det är en annan femma..Hello!

Kollade alldeles nyss klart på årets julkalender..den sög ju. Kalendrarna har verkligen blivit jätte fjantiga, visst, dom små tycker säkert att är kul och så, men förr var julkalendern mer riktat till alla åldrar, som sunes jul tex.
Men jaja, jag får väl kolla på repriserna av greveholm och sune då istället, älskar dom:)

Och herre min gud vad jag är sugen på lussebullar, Sallys variant då;) med vit choklad och pistagenötter! Mums mums:) Ska baka dom med mamma i helgen tror jag!

Men måste sätta igång på allvar och plugga till mitt omprov imon i samhälle.. Wish me luck!:)

RSS 2.0